top of page

 

De stratenmaker voor sierbestrating

Bent u voor uw bestrating/sierbestrating op zoek naar een stratenmaker in Lelystad of daarbuiten dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in Lelystad en zijn voornamelijk in de regio Flevoland werkzaam. Bij het aannemen van klussen is het afstemmen van uw wensen een belangrijk onderdeel om het resultaat te behalen wat u voor ogen hebt. Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld de hoogte waarop de sierbestrating aangelegd dient te worden, benodigde materialen, kosten, uitvoering, en de keuze van de steen of tegel, deze heeft niet alleen grote invloed op de uitstraling van uw tuin maar kan ook beperkingen hebben in de manier van gebruiken. Door dit goed te bespreken krijgen we duidelijk in beeld wat er voor nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.Onder aan de pagina  staan de beschikbare kleuren en wellicht is dit net wat u zocht.

Het leeghalen en afvoeren van de oude bestrating, beplanting en/of schutting is bij ons geen enkel probleem. Ook het leveren van vele tuinmaterialen voor de aanleg van uw tuin is bij ons mogelijk. Heeft u zelf materiaal dan is dit in de meeste gevallen geen probleem en kan de aanleg door ons verzorgt worden. 

Komt u er zelf niet uit, zijn er ideeën die u wilt bespreken of bent u benieuwd naar de kosten dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uw wens staat centraal zodat u een tuin krijgt waar u volop van kan genieten!

bottom of page