top of page

Algemene voorwaarden

Kernis Tuinen gevestigt aan de Schoener 48-07, 8243 XT te Lelystad.

E-mail Kernis.tuinen@outlook.com tel. 06-25130765

 De offerte is prijsvast tot maximaal 30 dagen na aanbiedingsdatum (typefouten voorbehouden).

 Wij behouden ons het recht een prijsverhogingen van materiaal door te berekenen bij een uitvoerdatum na geldigheidsduur van de gemaakte offerte. Wij zullen dit voor aanvang van de werkzaamheden kenbaar maken. In dit geval heeft u het recht de overeenkomst te ontbinden evenals wij het recht behouden deze te ontbinden wanneer een akkoord op een dergelijke prijsverhoging uit blijft.

 Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in de btw-tarieven.

 De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn incl. btw tenzij anders aangegeven.

 Aan weerzijden van de scheiding dient men 25 cm ruimte te creëren voor het plaatsen van de schutting (maximaal 50 cm breed). (het mooiste is als er 25 cm aan beide zijdes van het te plaatsen hek vrij gemaakt wordt) deze 50 cm dient te worden Vrij gemaakt van wortels, bandjes, stenen en afgebroken palen tot +/- 50 cm diep. Wanneer wij bij aanvang concluderen dat dit niet juist is gebeurd, zullen wij ter stond een meerprijs aan u berekenen.

 Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade toegebracht aan kabels c.q. leidingen tijdens werkzaamheden.

 In bijna alle gevallen blijft er vrijgekomen zand over na het plaatsen van een schutting, u dient dit zelf op te ruimen. Herstellen van de borders bestrating vallen niet onder de montage werkzaamheden tenzij anders overeengekomen.

 Mochten er toch extra werkzaamheden nodig zijn, dan zullen deze in overleg in rekening worden gebracht

 Betaling uitsluitend na oplevering van de schutting en bestrating, tenzij anders vermeld.

 Bij afzien van de opdracht binnen 7 werkdagen na ondertekenen van offerte melden, anders wordt er een vergoeding in rekening gebracht van 25% van het factuurbedrag.

 Wij geven 10 jaar garantie op het betonsysteem en 3 jaar op houtrot (mits het vrij van aarde blijft), scheuren en uitvallende knoesten vallen hier niet onder.

 Kalkuitslag en kleurverschillen vallen niet onder de garantie.

 Op poorten met stalen frame, geven wij één jaar garantie op het scheef zakken en en goed sluiten van de poort. Op poorten zonder stalen frame geven wij geen garantie.

 Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele stormschade

 Wij behouden ons het recht dat tijdens weersveranderingen, (regen, sneeuw, storm en hitte) werkzaamheden te verzetten in overleg met de opdrachtgever.

 Wij behouden ons het recht tijdens ziekte de werkzaamheden te verzetten in overleg met de opdrachtgever.

 Er dient tijdens de montage te alle tijden stroom en water aanwezig te zijn.


Mocht u vragen hebben over de voorwaarden kunt ons per mail of telefonisch bereiken op

het bovengenoemde mailadres en telefoonnummer.

bottom of page